Student Infratechniek worden?

Als student Infratechniek leer je alles over het aanleggen en onderhouden van een goede infrastructuur. Je legt leidingen, rioleringen en voorzieningen voor gas, water, warmte, stroom of data aan. Een hele verantwoordelijke baan, want het hele land is afhankelijk van een goed werkende infrastructuur.

Je combineert je opleiding altijd met een baan bij een leerbedrijf. Als student Infratechniek werk je uitvoerend en zelfstandig aan buizen en bekabeling onder de grond. Samen met collega monteurs zorg je voor de aanleg, onderhoud en reparatie van ons ondergrondse netwerk van buizen en leidingen.

Wil je als toekomstig expert in de infratechniek aan de slag? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Kies een BBL-opleiding die bij jou past. 
    Meer weten? Kijk onder Opleidingen

  2. Zoek vervolgens een leerbedrijf waar je kunt werken en leren. Heb je een match? Dan regelt het leerbedrijf jouw aanmelding en andere zaken die nodig zijn om de opleiding te volgen.
    Meer weten? Kijk onder Leerbedrijven

  3. Lukt het niet om een passend leerbedrijf te vinden, schrijf je dan in voor de opleiding van jouw keuze bij een opleider bij jou in de buurt.  De opleider helpt je bij het vinden van een leer-werk-plek.
    Meer weten? Kijk onder Opleiders

 

Veel succes!

Oriënteren op leerbanen?

Er zijn diverse mogelijkheden om je te oriënteren op beschikbare leerbanen. Veel leerbedrijven hebben vacatures voor leerbanen in de Infratechniek. Via onderstaande knop zie je per functie zien welke leerbanen er momenteel worden aangeboden bij de diverse leerbedrijven.